Privacyverklaring

Judithblogtsolo is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Judith Regeling
info@judithblogtsolo.nl
http://www.judithblogtsolo.nl 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Judithblogtsolo verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– E-mailadres
– IP-adres
– Locatiegegevens
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
– Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@judithblogtsolo.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Judithblogtsolo verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Je te mailen als er een nieuwe melding voor je klaarstaat
– Je te kunnen e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren (denk aan een win-actie)
– Judithblogtsolo analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
– Judithblogtsolo volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Judithblogtsolo neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Judithblogtsolo) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Judithblogtsolo bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • Naam, e-mailadres en website (reactie)

Je naam, e-mailadres en (als nodig) website slaan we op voor het vereenvoudigen van reageren. Zo weten we zeker dat jouw reacties niet in de spamfolder beland. Zolang je bent ingeschreven, slaan we je gegevens op.

  • Naam, e-mailadres en website plus eventueel adres (win-actie)

Wanneer je meedoet aan een win-actie, laat je een geldige naam en e-mailadres achter. Judithblogtsolo benadert je via de e-mail en krijgt dan jouw adres doorgestuurd. Nadat het gewonnen product is opgestuurd, verwijdert Judithblogtsolo de e-mail van de winnaar.

  • Naam, e-mailadres en website (e-mailmelding)

Bij het achterlaten van een reactie is het mogelijk om je aan te melden voor een e-mailmelding. Je krijgt dan een melding als iemand na jouw reactie nog heeft gereageerd. Deze gegevens bewaart Judithblogtsolo tot het moment dat je je daarvoor uitschrijft.

  • IP-adres (reacties)

Bij het achterlaten van een reactie koppelt WordPress daar automatisch een IP-adres aan. Dit blijft opgeslagen totdat jouw reactie wordt verwijderd. Er wordt verder niets meegedaan vanuit Judithblogtsolo.

  • IP-adres (Google Analytics)

Wanneer je op Judithblogtsolo komt, wordt het IP-adres opgeslagen door Google Analytics. Deze wordt geanonimiseerd.

  • Overige persoonsgegevens via correspondentie of telefonisch
Wanneer je mailt met een vraag of je neemt contact met Judithblogtsolo op, dan geef je Judithblogtsolo persoonsgegevens. Deze worden bewaard zolang als noodzakelijk is. Zakelijke contacten worden opgeslagen in een adresboek.
  • Locatiegegevens
Je locatie wordt opgeslagen. Hiermee kan een beter beeld worden gevormd van de bezoeker. Dit heeft als functie om de website te verbeteren en aan te passen.
Deze gegevens bestaan alleen uit het land, waar je vandaan komt.
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
Judithblogtsolo  slaat de activiteiten van bezoekers op. Hiermee kan de website worden verbeterd.
  • Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
Vanuit Judithblogtsolo kun je naar mijn social mediakanalen gaan of naar Bol.com. Deze gegevens worden geregistreerd.
  • Internetbrowser en apparaattype
Judithblogtsolo analyseert de gegevens over de browser en het apparaat type. Hiermee kan de website worden verbeterd of aangepast.

Delen van persoonsgegevens met derden

Judithblogtsolo verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Judithblogtsolo blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Judithblogtsolo heeft een overeenkomst met Google Analytics en de hostingpartij.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Judithblogtsolo gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Judithblogtsolo gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Cookie: Googly Analytics
Naam: _utma
Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
Bewaartermijn: 2 jaar

Cookie: Judithblogtsolo.nl
Naam: BUI, DYN_USER_CONFIRM, DYN_USER_ID, RT, _ga, _ga_UA-89331604-12, abt_aid, cb_tracker, hiddenCMV, locale, px_nr, s_fid, s_vi
Functie: Bol.com partnerprogramma
Bewaartermijn: max 3 jaar

Cookie: Judithblogtsolo
Naam: __cfduid, __qca, _ga, bloglovin-auth, bloglovin[data], bloglovin[page_type], bloglovin[referrer_page_type], bloglovin[session], bloglovin[visit_blog]
Functie: Mijn artikelen staan in verband met Bloglovin’. Op deze website kun je mij ook volgen om op de hoogte te blijven van mijn nieuwe artikelen.
Bewaartermijn: 1 jaar

Cookie: Judithblogtsolo.nl
Naam: __qca, __utma, __utmz, _session_id2, csid, csm-sid, fbl, fbm_2115071772, locale, p, u
Functie: Via mijn website kun je mijn actuele Goodreads-status zien.
Bewaartermijn: max. 2 jaar

Cookie: Judithblogtsolo.nl
Naam: _stid
Functie: Mijn website staat in verbinding met de plugin Share This. Dit maakt het makkelijk om artikelen te delen naar Facebook, Twitter en overige social media-kanalen.
Bewaartermijn: 1 jaar

Cookie: Judithblogtsolo.nl
Naam: __unam, _ga, _gid, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_wg_default,metric, gadwp_wg_default_swmetric, wfvt_3463401872, wfwaf-authcookie-908789aa883d7bce8c317ddfe0b77162, wordfence-verifiedHuman, wordpress_f0a0cc71a63e02e4b6fe147eb58d42a4, wordpress_f0a0cc71a63e02e4b6fe147eb58d42a4, wordpress_logged_in_f0a0cc71a63e02e4b6fe147eb58d42a4, wordpress_test_cookie, wp-settings-1, wp-settings-time1
Functie: Deze cookies zijn nodig om mijn website naar behoren te laten functioneren.
Bewaartermijn: max 3 jaar.

Cookie: public-api.wordpress.com
Naam: G_ENABLED_IDPS, __utma, __utmz, _ga, wpndash, comment_author_653166773dc88127bd3afe0b6dfe5ea7, comment_author_email_653166773dc88127bd3afe0b6dfe5ea7, comment_author_url_653166773dc88127bd3afe0b6dfe5ea7, wordpress_eli
Functie: WordPress naar behoren te laten werken
Bewaartermijn: 2 jaar

Google Analytics

Uw gegevens worden anoniem gedeeld met Google Analytics. De gegevens worden geanalyseerd met behulp van Google Analytics. Judithblogtsolo heeft een verwerkersovereenkomst gesloten met Google Analytics. Bij het delen van de gegevens wordt een deel van uw IP-adres achtergehouden voor uw privacy. Dit betekent dat de gegevens niet kunnen worden herleid en dat deze gegevens niet worden gebruikt door derden. De functie Gegevens delen met Analytics is uitgezet. De Google Analytics-cookies worden niet gebruikt door Google in combinatie met andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Judithblogtsolo en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@judithblogtsolo.nl.  Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Judithblogtsolo wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Judithblogtsolo neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@judithblogtsolo.nl